Elektroniczna skrzynka podawcza

Adres elektronicznej skrzynki podawczej: /mlf52np457/skrytka 
Link bezpośredni: Elektroniczna skrzynka podawcza

Aby można było złożyć wniosek do urzędu konieczne jest posiadanie konta użytkownika na platformie ePUAP – konto jest bezpłatne.

Metody dostarczania dokumentów elektronicznych do Urzędu:

  1. Przekazanie dokumentu poprzez wypełnienie formularza bądź dołączenie podpisanego dokumentu on-line na stronie Elektronicznego Urzędu Podawczego;
  2. Dostarczenie dokumentów w godzinach pracy urzędu (7:30 – 15:30) do Kancelarii instytucji mieszczącej się w pokoju nr  9 przy ul. Kwiatowej 1 w  sekretariacie  na następujących nośnikach danych:
  • Pamięć masowa USB 1.1 lub 2.0
  • Płyta CD-RW
Wymienione nośniki muszą mieć możliwość zapisu Urzędowego Poświadczenia Odbioru.

Wymagania dla dokumentów elektronicznych dostarczanych do Urzędu:
  1. Dokumenty elektroniczne muszą być podpisane ważnym, kwalifikowanym podpisem cyfrowym w formacie Xades-Bes
  2. Akceptowalne formaty załączników to:
  • DOC, RTF
  • XLS
  • CSV
  • TXT
  • GIF, TIF, BMP, JPG
  • PDF
  • ZIP
    3.  Wielkość wszystkich załączników dołączonych do jednego formularza
        (dokumentu elektronicznego) nie może przekroczyć 3MB.
    4.  Dokumenty lub nośniki zawierające oprogramowanie złośliwe będą
         automatycznie odrzucane i nie zostaną rozpatrzone.


Wytworzył: Krzysztof Juraś (18 czerwca 2009)
Opublikował: Krzysztof Juraś (18 czerwca 2009, 08:17:27)

Ostatnia zmiana: Krzysztof Juraś (21 lutego 2017, 09:57:22)
Zmieniono: literówka

rejestr zmian tej informacji »


Liczba odsłon: 5433

wersja do zapisu wersja do druku

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Cookies.

Zamknij